תחממו תנורים: הכירו את המגמה הקולינרית של מכללת רימונים

המגמה הקולינרית של מכללת רימונים נחשבת לאחת מהמגמות המבוקשות ביותר, ולא בכדי. למעשה, מגמה זו מאפשרת למועמדים מעל גיל 20 ובעלי השכלה של 12 שנות לימוד לקבל תעודת סיווג מקצועי מסוג 1 מטעם משרד העבודה כמו גם המכללה, ובהתאם לכך להשתלב בתחום הקולינריה במגוון רחב של תפקידים. אם התשוקה לניהול מטבחים בוערת בכם ואתם רוצים לקבל את הכלים שיאפשרו לכם לפרוץ קדימה, זה הזמן להכיר את המגמה שזוכה להערכה רבה וביקורות מצוינות, ולא בכדי.

מגמה קולינרית – כל מה שרציתם לדעת

עולם הקולינריה חווה שינויים דרמטיים בשנים האחרונות, ועדות לכך ניתן למצוא לא רק בהיבט של שימוש בחומרי גלם איכותיים אלא גם בניהול מטבח המתבצע ביד רמה, ועם שימת דגש על ניהול שנועד להוביל להצלחה. המגמה הקולינרית של מכללת רימונים מספקת לכם את התשתית לקבלת ידע נרחב בתחום אומנות הבישול, כחלק ממטרה להכשיר את הבוגרים לעבודה במסעדות, בתי הארחה כמו גם מלונות. מדובר באחד ממוסדות הלימוד המובילים בארץ, ועדות לכך ניתן למצוא במספרים – ברבות השנים הכשירה המכללה מעל ל-8,000 בוגרים בתחומים שונים, כאשר אחת מהמגמות הבולטות והמבוקשות ביותר היא המגמה הקולינרית.

מדובר במגמה המאפשרת לכם להיחשף לרזי המטבח והבישול, כל זאת בליווי מקצועי מצד מרצים בעל ישם וכן שילוב בין ידע מעשי לבין ידע תיאורטי המגיע לידי ביטוי בשורה של נושאים. במסגרת הלימודים תלמדו מגוון גדול של נושאים: תורת האירוח, תזונה נכונה, מסעדנות, תורת היין, כשרות וחגי ישראל, מבוא לעולם הגסטרונומיה ועוד. הייחודית של המגמה הזו נובעת גם בשל היכולת להתנסות בזמן אמת במטבח אבל גם לצבור ידע תיאורטי נרחב שהוא חלק בלתי נפרד מניהול של כל מטבח, בוודאי בעידן שבו המטבחים הפכו לחלק משמעותי מאוד מההצלחה של כל בית עסק – החל מתחום המלונאות ועד מסעדות.

 

 

ליווי מלא והכשרה מקצועית המתבצעת לכל אורך הדרך

הייחודיות של המגמה הקולינרית של מכללת רימונים נובע גם בשל היחס האישי שאותו כל משתתף מקבל אבל גם בעקבות היכולת ללמוד ולהתמקצע בנושאים מהותיים, החל מתכנון והכנת תפריטים כמו למשל תפריט טבעוני הכולל מתכונים בריאים לצד אומנות הבישול עד לרזולוציות הקטנות ביותר, כמו למשל קישוט ועיצוב של מזון. היתרון של הלימודים הללו נובע גם בשל נושאים מהותיים כמו תורת האירוח, תכנון והכנת תפריט ועוד. מדובר בלימודים מקיפים מאוד הכוללים גם התנסות מעשית וגם הרצאות וכן סיורים מקצועיים, כל זאת כחלק מיצירה של מענה המגיע לידי ביטוי בהכשר המקיפה שתאפשר לכם כבוגרים להשתלב בתחום המסעדנות, כחלק מקבלת הכשרה מקצועית הנמשכת כ-10 חודשים במתכונת בוקר.

למי הלימודים יכולים להתאים?

אם התשוקה לעולם הבישול והאירוח היא חלק בלתי נפרד מכם, אין ספק כי מדובר בהזדמנות מעולה לקבל דריסת רגל משמעותית בתחום, כל זאת באמצעות הכשרה מקצועית המתבצעת במסגרת של לימודים עיוניים, לימוד מעשי ולאחר מכן ביצוע של חזרות לקראת המבחן הרשמי. עולם הבישול הוא עולם מרתק שמתפתח כל הזמן ועל כן כמכללה מובילה הוסיפו קורסים נוספים שיעשירו את הידע ואף יהפכו את הלימודים לחלק משמעותי מאוד מההתפתחות האישית כמוג ם המקצועית. עם אלפי בוגרים מרוצים וכן סגל מהטובים בארץ, תוכלו להיות בטוחים כי אתם בדרך להגשמת חלום שיניב בעבורכם אפשרות לתעסוקה במגוון רחב של מסעדות, בתי הארחה כמו גם במלונות.

לסיכום

לימודי קולינריה במכללת רימונים מהווים הזדמנות מעולה בעבורכם להיכנס לקבל דריסת רגל בעולם הקולינריה, כל זאת בליווי מלא לכל אורך הדרך. מעוניינים לקבל פרטים נוספים? זה הזמן להיכנס לאתר הרשמי של מכללת רימונים ולהשאיר פרטים, כל זאת מתוך מטרה לקבל פרטים אודות המבחנים והמיון כמו גם מועדים להרשמה לתוכנית הלימוד המבוקשת הזו.

סגירת תפריט
נגישות